Üdvözöljük a Hofbräu Vendéglőben!


Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az év minden napján 8-22 óra között!

2008-ban nyílt családi vállalkozásunk a HB Vendéglő – hivatalos nevén Sörsarok –, amelyhez a világhírű müncheni Hofbräuhaus adta az inspirációt. Legfontosabb számunkra a konyha és az étterem közötti összhang, hogy Vendégeink az itt eltöltött időt igazi élményként éljék meg.

Ismerjen meg bennünket – a részletesebb bemutatkozóhoz kattintson ide!

Reggeli ajánlatunk

Hévízen tartózkodó vendégeinket szeretettel várjuk egy gazdag, svédasztalos büféreggelire 8-11 óra között. Mindegy, hogy merre van a szállása, kezdje nálunk a napot!

Étlap

Nagy figyelmet fektetünk a beszállítóinkra, hogy minél kiválóbb alapanyagokból tudjuk elkészíteni ételeinket. Ismerjük a legjobb környékbeli termelőket és kézműves beszállítókat, akik gondoskodnak számunkra a legkiválóbb minőségű húsfélékről és a szezonnak megfelelő zöldségekről és gyümölcsökről.

Itallap

Hamisítatlan bajor típusú vendéglőként nagy hangsúlyt fektetünk a német sörkülönlegességek széles választékának, de ha teázni vagy kávézni térne be hozzánk, esetleg a tájjelegű balatoni borokat szeretné megkóstolni, akkor is bátran betérhet hozzánk, nem fog csalódni!

Tradicionális Oktoberfest

Kiemelt rendezvényünk

Tradicionálisan mi is megtartjuk minden évben a Hévízi Oktoberfest-et ugyanabban az időben, mint Münchenben. A rendezvény hangulata teljesen megegyezik a kinti Hofbräu Festzelt légkörével.

Tartsa nálunk rendezvényeit!

Állunk szolgálatukra!

Vendéglőnk rendezvények lebonyolítására is nagyszerűen alkalmas. Az alsó szinten 50 fő részére tudunk helyet biztosítani, a galérián pedig további 30 főt tudunk elhelyezni. A nyári szezonban a 140 fős sörsátrunk is áll az Ön rendezvényeinek szolgálatára.

Egész nyáron sörsátor!

Német sörkülönlegességek

A nyári időszakban (május 1-től szeptember 31-ig) 140 fős sörkerttel működünk, amelyben alkalmi programokkal és igazi német sörkülönlegességekkel várjuk kedves vendégeinket.

© Copyright - Hofbräu Vendéglő Hévíz | Honlapkészítés: Kaleo-Info Bt. Keszthely